Onze filosofie

Ondernemerschap en educatie dragen bij aan een betere wereld. Althans, dat vinden wij! Ieder mens kan een ondernemende houding aannemen. Ondernemende kwaliteiten helpen je verder in je persoonlijke ontwikkeling. Deze kwaliteiten kunnen altijd van pas komen in je verdere leven. Wij zien wel dat ondernemerschap vaak wordt gekoppeld aan heb hebben van een eigen bedrijf. Lang niet iedereen met een ondernemende houding is een ondernemen met een eigen bedrijf. Daarom doen wij dit niet alleen voor ondernemers maar richten wij ons op iedereen die een ondernemende houding wil ontwikkelen maar dit ook wil aanbieden.

Ondernemers hebben ook een ondernemende houding. Meer dan voorheen is ondernemerschap meer dan het runnen van een winstgevend eigen bedrijf. Er komen meer zaken en kwaliteiten bij kijken. Als ondernemer heb je een bepaalde verantwoordelijkheid voor de wereld om je heen. Met jouw bedrijf heb je impact op de lokaal en mondiaal milieu en sociale condities. Wij geloven dat ondernemers belangrijk zijn voor het bedenken van oplossing voor complexe vraagstukken. Door (toekomstige) ondernemers te helpen met het opdoen van essentiƫle ondernemerskwaliteiten en nieuwe perspectieven te bieden op ondernemerschap kunnen zij deze kwaliteiten inzetten om vraagstukken buiten een eigen bedrijf aan te pakken. a

Waarom?

Het stimuleren van ondernemerschap door in het onderwijs en permanente zelfontwikkeling op de arbeidsmarkt draagt bij aan het vermogen aan en bedenken van oplossingen voor complexe vraagstukken.

Wat?

Onze informatie helpt iedereen die een ondernemende houding wil (verder) ontwikkelen of ondernemerschap wilt stimuleren.